Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Φρέσκα νέα εδώ η καλή η φρεσκαδούρα

Τι νέα σας έχω σήμερα, διαβάστε, στην Αντίπαρο ο Δήμος φέτος δεν θα προσλάβει υπαλλήλους καθαριότητας, βρήκε εθελοντές καθαριστές μπογιατζήδες κλπ με υπεύθυνη δήλωση και το κυριότερο ανασφάλιστους, (σιγά μην μα τα έπαιρνε ο Λοβέρδος) όποιος επιθυμεί από Δευτέρα ή Τρίτη που είναι και πρωτομηνιά να πάει στα γραφεία του Δήμου να δηλώσει με υπεύθυνη δήλωση εθελοντής, θα προσληφθεί άμεσα, αν σε περίπτωση κάνει άλλη δουλειά, να παραιτηθεί πάραυτα, γιατί θα είναι αποκλειστικός, όπως οι νοσοκόμες, προτιμούνται αυτοί που συμμετείχαν στον συνδυασμό «θα έρθουμε να μείνουμε Αντίπαρο» ξεχωριστά για αυτούς, έχουμε ιδιαίτερες θέσεις προεδρικές, αντιπροεδρικές, μελών σε συμβούλια κλπ.
Έχουμε και μερικές συμβουλές ακόμα:
Αυτοί που έδιναν καύσιμα και άλλα υλικά κιγκαλερίας χρώματα πινέλα κλπ στην μανετική περίοδο θα τιμωρηθούν με τετραετή αποκλεισμό κατά την λεβεντακική περίοδο.
Αυτοί που πωλούσαν πατάτες και άλλα ζαρζαβατικά στους δρόμους αποκλείονται απαξ δια παντός διαφορετικά θα πληρώνουν πρόστιμο θα πουλάνε μόνο αυτοί που εμείς θα δώσουμε το χαρτί υπογεγραμμένο από τον δήμαρχο μετά της συμφώνου γνώμης του συμβούλου.
Έγραψα σύμβουλος και θυμήθηκα την απόφαση, ωραία, ψηφίσαμε όλοι αρχηγό ελάσσονος μειοψηφίας, σιγά μην ψηφίζαμε Μαριάνο, αμ πώς να τον ψηφίσουμε αυτός έχει μούσι; Αγγλία μένει; που έμαθε από λιμενικά; ενώ η Αγγλία γεμάτη λιμάνια γύρω γύρω και αν δεν είναι εδώ δεν πειράζει θα έχει τους αντ’ αυτού μάγους με τα ραβδάκια τους (καλέ ακόμα υπάρχουν μάγοι;).
Μην γκρινιάζετε υπάρχουν και αυτοί που περιμένουν στην σειρά…
Στο βλάκα που στέλνει μηνύματα και αναφέρει και την υπουργάρα μας να τα κόψει γιατί κάνει κακό στην υγεία του.

9 σχόλια:

Magos Gsisspor είπε...

Είναι η δεύτερη φορά που καταπιάνεσαι με το Μαγο. Την πρώτη φορά σε συμβούλεψα φιλικά, κι ας ήταν κάτι περισσότερο από αυτο που άξιζε στο συγκεκριμένο άρθρο.
Τώρα, που ωριμάζεις πια στο χώρο των μπλογκς, καλό θα είναι να φιλτράρεις όσα ψυχοθεραπευτικά γράφεις, πριν τα δημοσιεύσεις. Αν έχεις απωθημένο επειδή ο Μάγος δεν έχει ασχοληθεί με τα του Δήμου, δικαίωμά σου. Αν γενικά έχεις πρόβλημα με τα ραβδάκια του, πάλι δικαίωμά σου. Και μην αρχίσεις πάλι να τα αποδίδεις όλα στην περίεργη αίσθηση του χιούμορ που διαθέτεις.

Απλά δήλωσέ το, ώστε να ξέρουμε πλέον -πέρα από το με ποιον έχουμε να κάνουμε, που το μάθαμε σήμερα στο Συμβούλιο- και ποιες είναι οι θέσεις και οι προθέσεις σου.

rosko είπε...

Δεν θα περιαυτολογήσω το ξέρης ότι την τελευταία 4τια της κυρία Μανετα δαπανήθηκαν περισσότερα λεφτά απτοί 8 τετραετίες ειδικός σε καύσιμα όλοι οι καλοί βολεύονταν δεν θα μιλήσω για γραφικές ύλες και μπογιές και εργαλεία κάθε χρόνο που ούτε πάρθηκαν γι αυτά τη έχεις να πεις? Σκεπού καλά και γράψε ρώτα και κανέναν Ιν αντιπρόεδρο και μερικούς συμβούλους που πέρασαν ΚΑΛΑ

antiparosnews είπε...

Έλα μεγάλε μάγε τι έγραψα για σένα εγώ σε μάγους αναφέρθηκα δικαίωμά μου που λες και συ. Έχεις να μου προτείνεις κάτι για ψυχοθεραπεία; εγώ σου προτείνω να απαντήσεις για την στάση του συνδυασμού μένουμε Αντίπαρο και όσα ακούγονται.

rosko το ξέρω αλλά δεν πρεπει να ξαναγινουν τα ιδια

rosko είπε...

Εσύ πιστεύεις ότι άμα έβγαινε ο κυρ.Μαριανος θα ήταν αντικειμενικός?

Ανώνυμος είπε...

μια φορα και ενα καιρο οι μαγοι ειχαν βαλει σκοπο να καταστρεψουν τα πλουσια βασιλοπουλα που εφτιαχναν τα σπιτακια τουΣ στο μικρο νησακι με τουΣ ξεπουλημενουΣ κατοικουΣ αλλα αφου δεν τα καταφεραν αποφασισαν να φτιαξουν και αυτοι ενα παλατι να κανουν παρεα με τα βασιλοπουλα καλυτερα στο νησακι με τουΣ ξεπουλημενοσκατοικουΣ παρα μακρια μονοι τουΣ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ αστείο. Βλακ χιούμορ σε ένα βλακ ποστ.

Ανώνυμος είπε...

Την έννοια του τοίχου την κατάλαβες που την έχεις βάλει? Η την έβαλες για να γίνετε ντόρος?

antiparosnews είπε...

Ανώνυμε η φωτογραφία αφορά αποκλειστικά εμένα, για αυτό μην παρκάρεις λάθος

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λετε εδω

Δημοσίευση σχολίου