Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Αντίπαρος: Πως καταπατάς δημόσια έκταση

Εμείς δεν θα κρίνουμε κανένα, απλώς παρουσιάζουμε παρακάτω την εισαγγελική απόφαση και ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. 
Ελπίζουμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα δημοτική αρχή θα δει το θέμα με την πρέπουσα σοβαρότητα και θα υποστηρίξει τα συμφέροντα του δήμου μας. Τα γράφω αυτά, γιατί αυτός που έχει κάνει την καταπάτηση, είναι αδερφός του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου, ο δε δήμαρχος κ. Λεβεντάκης ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του καταπατητή στην δίκη.
Ακόμη γεννώνται ορισμένα ερωτήματα:
  • Ποιος χορήγησε βεβαίωση από την κοινότητα Αντιπάρου για τις μεταβιβάσεις του ακινήτου;
  • Πως δέχθηκαν οι συμβολαιογράφοι να γίνονται συνεχείς μετατροπές των ορίων του ακινήτου και της έκτασής του;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ότι είσαι μια άρρωστη προσωπικότητα φαίνεται από την ιδία την απόφαση
Σπιλώνεις κάποιους και δημιουργείς ρήγματα στην μικρή κοινωνία όταν στην απόφαση αναφέρεται σαφώς ότι πιθανολογείται να υπάρχει καταπάτηση θέμα το οποίο θα κρίνουν κανονικά δικαστήρια

antiparosnews είπε...

Γιατρέ μου ευχαριστώ για τη διάγνωση αλλά πιστεύω ότι πιο άρρωστες προσωπικότητες από αυτούς που έκαναν τα 55 τετραγωνικά 515 δεν πρέπει να υπάρχουν.Τα συμβόλαια άλλαζαν καθημερινά, καλά δεν ήξεραν από το αρχικό συμβόλαιο πόσα τετραγωνικά είχαν;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,
Τα ρήγματα στη μικρή κοινωνία τα δημιουργούν οι καταπατητές, οταν μάλιστα είναι οι ίδιοι που εμφανίζονταν (εμφανίζονται) ως οι αδιάφθοροι κυνηγοί της λαμογιάς, και οχι οι καταγγέλοντες.
Αν αυτό το είχε κάνει η Μανέτα, μη μου πεις οτι εσυ θα περίμενες τη τελική δικαστική αποφάση για να μιλησεις....

Δημοσίευση σχολίου