Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Δια βίου μάθηση: Ένα σενάριο για ημετέρους, μπαρμπάδες και γιαγιάδες

Από το Μανετιστάν στο Λεβεντακιστάν

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία "Δια Βίου Μάθησης" του υπουργείου Παιδείας τα αποτελέσματα της κλήρωσης για το πρόγραμμα του ΚΕ.ΔΒΜ.ΑΠ. για την εκπαιδευτική περίοδο 2010-2011, ως δια μαγείας από την Αντίπαρο  "κληρώθηκαν" όλοι όσοι συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο του Λεβεντάκη ή ήταν υποστηριχτές του. Φαίνεται ότι ο Μανετικός ιός της διαφάνειας και αξιοκρατίας χτύπησε νωρίς νωρίς και τον συνδυασμό του κ. Λεβεντάκη.
Διαπιστώνεται ότι στην Αντίπαρο φιλόμαθοι είναι μόνο οι μεσήλικες. Οι νέοι, εκτός των περιπτώσεων που περιλαμβάνονται στην παρακάτω λίστα, είναι σύγχρονοι Αϊνστάιν και δεν χρειάζονται επιμόρφωση!!! 
Μπράβο άντε πάντα τέτοια να έχουμε, ελπίζουμε ο κύριος με το σωστό timing να κάνει σχετική ερώτηση στον δήμαρχο.

Πατήστε επάνω στη φωτογραφία για μεγέθυνση.
Και μην μας πούνε ότι τελευταία στιγμή το είδαν γιατί έστω και τότε να το είδαν έπρεπε να το ανακοινώσουν έτσι δεν είναι κύριε κληρωθέντα της Αειφόρου ανάπτυξης;
Τελευταία οι μεταμανταλενιστές χάθηκαν.

15 σχόλια:

Magos Gsisspor είπε...

Οπότε τι θέλει να πει αυτό το άρθρο;

Πρώτον, ότι μαγειρεύτηκαν τα αποτελέσματα στην Αντίπαρο. Μόνο εδώ μαγειρεύτηκαν όμως ή και αλλού; Έχει τέτοια επιρροή ο νεόκοπος δήμαρχος; Κι απ' την άλλη, αν αυτή η πληροφορία της συμμετοχής (την οποία οι περισσότεροι μάθαμε μόνο την τελευταία στιγμή από άρθρο στο "antiparios") κυκλοφορούσε σε άτομα του πολιτικού περιβάλλοντος που κατονομάζετε, πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Δηλαδή λογικό δεν είναι να έχουν δηλώσει συμμετοχή άτομα κυρίως από το χώρο αυτό; Εκτός αν έχετε στοιχεία που δείχνουν ή αποδεικνύουν ότι συμμετοχή δήλωσαν πολλοί περισσότεροι, και επελέγησαν τελικά οι του πίνακα. Οπότε πάμε στο επόμενο ερώτημα: όλοι οι επιλεγέντες συνιστούν τμήμα του "λεβεντακισταν";

Μην πέφτετε τόσο εύκολα σε ατοπήματα, ούτε να αναλώνετε την αξία ενός νέου μπλογκ στο να δημιουργεί λάθος εντυπώσεις και να προάγει την έχθρα. Σίγουρα αρκετά από τα άτομα του πίνακα θα διαφωνήσουν με την κατάταξή τους ως "λεβεντακικούς".

Κι επειδή ο κύριος με το σωστό timing σας φαίνεται να σας έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα με την τακτική του να μιλάει για προσπάθειες συγχώνευσης κι όχι συνένωσης από το συνδυασμό που αφήνετε στο απυρόβλητο (κι ενδεχομένως στηρίζετε ή στηρίξατε), στείλτε του τα στοιχεία πλήρη και ας πράξει όπως νομίζει. Προφανώς για να απαιτείτε από τον κ. Σφαλαγκάκο να κάνει ερώτηση στο δήμαρχο θεωρείτε ότι από αυτόν θα ασκηθεί στο μέλλον και η μόνη εποικοδομητική αντιπολίτευση. Σκέψη εξίσου βεβιασμένη με το συμπέρασμα που αιωρείται από το άρθρο σας.

Κατά τ' άλλα ως παλαιότερος θα σας έδινα μία φιλική συμβουλή, φοβάμαι όμως ότι δεν είμαι παλαιότερος από εσάς στη μπλογκόσφαιρα, απλά διαχρονικότερος. Οπότε γνωρίζετε το πώς και το γιατί.

Καλή συνέχεια, με την ευχή όπως γράφετε κι εσείς στο παρθενικό σας ποστ, "να γίνουμε καλύτεροι στο μέλλον", εκδιώχνοντας τους τιποτένιους σε βάρος των σπουδαίων.

antiparosnews είπε...

Δεν γράφω πουθενά ότι "μαγειρεύτηκαν" τα αποτελέσματα, εγώ γράφω πως είναι δυνατόν να το έμαθαν μόνο αυτοί. Οι προκηρύξεις για αυτά τα σεμινάρια έρχονται στις τοπικές αυτοδιοικήσεις οι οποίες τα ανακοινώνουν στους συνδημότες τους προκειμένου να υπάρχει ίση μεταχείριση, αν φυσικά έτσι το διαισθάνονται, διαφορετικά το λένε στο μεταξύ μας και τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπεις παραπάνω.
Σε μικρό μέρος ζούμε επομένως ξέρουμε τι συμβαίνει και που ο καθένας ανήκει, άλλωστε και εσύ το γράφεις "κυκλοφορούσε σε άτομα του πολιτικού περιβάλλοντος που κατονομάζετε".
Απάντηση, αν φυσικά το ήθελε, περίμενα από τον τον κ. Σφαλαγκάκο και όχι από σένα, εκτός και αν θίχτηκες.
Ευχαριστώ για τις χρήσιμες συμβουλές που μου δίνεις θα προσπαθήσω στο μέλλον να διορθωθώ και σου κάνω γνωστό ότι κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο.

Βουναλάκι είπε...

Μπράβο που βγάζετε ένα τέτοιο θέμα με την ελπίδα ότι δεν θα ξαναγίνουν πάλι τα ίδια και μια μικρή παρεούλα.
Αν ήθελαν να γίνει γνωστό παντού, θα τα είχαν βγάλει όλα στην πλατεία από τη μέρα που το μάθανε, ας ήταν και η τελευταία.
μάγε πολύ τον υπερασπίζετε τον νεόκοπο δήμαρχο, αν του κάνετε και σεις την ίδια (ανύπαρκτη) αντιπολίτευση που του κάνουν και οι άλλοι σωθήκαμε.

Magos Gsisspor είπε...

Εγώ παντως δεν θα λάβω τη Δια Βίου Εκπαίδευση φέτος... Ψυχραιμία και ενωτικό πνεύμα, το' χουν πει κι οι τρεις επικεφαλής.

parospress είπε...

Μήπως έπρεπε να το ψάξετε λίγο παραπάνω το θέμα, γιατί αν πραγματικά είναι έτσι όπως τα λέτε και καταλαβαίνουμε και εμείς σίγουρα υπάρχει θέμα

ωλιαρος είπε...

Με την εμφάνιση αυτού εδώ του blog νόμιζα ότι διαχειριστής του ήταν ο γνωστός σπουδαίος, άξιος και ωραίος που προσπαθεί να σώσει το νησί από τους τιποτένιους.
Τώρα πείστηκα ότι απλά είναι ένας γελοίος.
Και εξηγούμαι
Είναι κοινά αποδεκτό στην blogosfaira ότι το δικαίωμα του blogger να γράφει ελεύθερα ,ακόμα και ανώνυμα τις απόψεις του και να ασκεί κριτική είναι ιερό.
Δικαίωμα δεν έχει να διαδίδει σκόπιμα ψευδείς και ανυπόστατες φήμες ούτε να μειώνει υπολήψεις άλλων χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία.
Επί του συγκεκριμένου
Αναζητώντας την γνώση σε πολλούς τομείς έχω παρακολουθήσει πολλά μαθήματα μέσω του διαδικτύου και ειδικά μέσω του προγράμματος Δια Βίου Μάθηση.
Έτσι και τώρα μόλις το πληροφορήθηκα
http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1786&articleid=16968
υπέβαλα αίτηση (ελπίζω να μου το επιτρέπει η σπουδαιότητα σας )
και αναρτήσαμε στο blog Antiparios την προκήρυξη
http://antiparios.blogspot.com/2011/01/blog-post_05.html
για πληροφόρηση όλων που θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται στην Αντίπαρο και σε άλλα νησιά και σίγουρα το είδε και η αφεντιά σας που θα μπορούσε να την διαδώσει
ακολουθησε η ανακοίνωση του ideke για δημόσια κλήρωση χωρίς εισαγωγικά στις 17/1/2011
http://www.ideke.edu.gr/press_news.asp?id=937
και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στις 19/1/2011
http://www.ideke.edu.gr/press_news.asp?id=941
Βεβαίως μόνο ένας γελοίος σαν εσάς θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ένας νεοεκλεγείς Δήμαρχος θα προσπαθούσε να επηρεάσει την επιτροπή για επιλογή ατόμων σε μη επιδοτούμενα μαθήματα μέσω του Διαδικτύου
Επίσης σαν Μπάρμπας σαν συνιστώ τώρα που είσθε κοντά στα πενήντα να επισκέπτεστε σελίδες σαν
http://www.50plus.gr/lifelonglearning
Ελπίζοντας να συνεχίσετε τις αποκαλύψεις τώρα στο Λεβεντακισταν γιατί στο Μανετισταν κάνατε την Λουλού
Με καθόλου εκτίμηση
Γρίσπος Κώστας (το δικό σας παρακαλώ?)
Πολιτικός Μηχανικός
Μεταπτυχιακός φοιτητής στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο
Περιβαλλοντικός σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων
Συνεργάτης του blog Antiparios
ΥΓ
Τα Παραπάνω δεν είναι απολογητικά είναι βοήθεια στην investigation of a crime(ξέρετε εσείς) που κάνει ένας σπουδαίος γελοίος

antiparosnews είπε...

Θείο (το μπάρμπας το αλλάζω γιατί σε τσάντισε) πουθενά δεν γράφω ότι την κλήρωση την επηρέασε ο Λεβεντάκης, απλά σημειώνω ότι μόνο από το πολιτικό χώρο του Λεβεντάκη είναι οι κληρωθέντες, τυχαίο δεν νομίζω!!!
Όλοι έχουν το δικαίωμα στη γνώση και μπράβο σου που μπορείς να μορφώνεσαι ακόμα, αλλά θα σου πω ότι την πληροφορία δεν την έλαβαν όλοι οι αντιπαριώτες, (εκτός και αν η προκήρυξη δεν είχε έρθει στο Δήμο) παρά μόνο εσείς η παρέα σας και
όποιος διαβάζει το blog σας.
Δεν είμαι σπουδαίος, ούτε ωραίος, αλλά ούτε και άξιος επιφανής νέος, είμαι ένας τιποτένιος αλλά όχι γελοίος ή λουλού, οι χαρακτηρισμοί αυτοί ίσως να σας χαρακτηρίζουν.
Τα στοιχεία δεν είναι ψευδή είναι αληθινά και όταν μάθω καλά το investigation of a crime (που σίγουρα το ξέρετε καλά) θα έχω περισσότερες αποδείξεις.
Να με σχωράς που δεν σου απάντησα αμέσως αλλά δεν μπορώ να είμαι πάνω από τον υπολογιστή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Λέγομαι Μαρινάτου Μαρία
θα ήθελα να πω ότι αποφεύγω να γράφω σε blogs και μάλιστα σε κακεντρεχή και ανυπόστατα θέματα δε σχολιάζω ποτέ. Είναι η πρώτη φορά που θα αναγκαστώ να απαντήσω και πραγματικά ντρέπομαι για το διαχειριστή. Είναι κρίμα να διασπείρονται κακές ειδήσεις και να εκτίθενται πρόσωπα και ονόματα με γλοιώδεις κατηγορίες και ταμπέλες. Εγώ δεν τις δέχομαι και ούτε επιτρέπω σε κάποιον να με πει Λεβεντακική. Και για την ιστορία, θα διηγηθώ πως έγιναν τα πράγματα όχι γιατί το οφείλω σε κάποιον αλλά για να ξεμπροστιάσω τον αχαρακτήριστο διαχειριστή. Έμαθα για το σεμινάριο από ένα καλό φίλο που με παρακίνησε να λάβω μέρος. Αμέσως σκέφτηκα κάποια άτομα που θα ενδιαφέρονταν να μάθουν κάτι και τα παρότρυνα, μίλησα σε κοντινά μου πρόσωπα και όσοι ήθελαν δήλωσαν συμμετοχή. Εσύ μας κατονομάζεις ως Λεβεντακικούς, όμως με δική μου πρωτοβουλία γράφτηκα όπως όλοι. Δεν ήξερα ότι έπρεπε να βάλω και ανακοίνωση η' ότι έπρεπε να πάω στο Δήμο και να το αναφέρω η' να πάρω άδεια από σένα η' να βγάλω την μπουρού σαν τη Μανταλένα στο λιμάνι.....επίσης όσο αφορά τα αποτελέσματα, νομίζω ότι χρειάζεσαι γυαλιά. δε βλέπεις ότι η Λίτσα, η Κατερίνα (η αδελφή μου)η Τζούλια, είναι έξω? αν ήταν στο χέρι μας δεν θα ήταν μέσα? σε πληροφορώ ότι μόλις ξεκίνησες μια κακή διαδρομή για το blog σου και είναι κρίμα να χαρακτηριστεί ως το πιο κακεντρεχές που υπάρχει. δε θα ασχοληθώ άλλο. Ντροπή σου και πάλι. Αν ήσουν άνθρωπος, θα έβαζες και το όνομα σου αφού εκθέτεις τόσα άτομα .Αίσχος...και κάτι τελευταίο καθένας μπορεί να πληροφορείται για τα σεμινάρια από τα ΚΕΠ η' από το ιντερνέτ. εσύ που έχεις τόσο καλή σχέση με το πληκτρολόγιο, πως σου διέφυγε? γιατί δεν ενημέρωσες τον κόσμο γι αυτά των ξένων γλωσσών που ήδη γίνονται στη Πάρο, ε?

Ανώνυμος είπε...

Με ηρεμία θα σου πέσουν τα μαλλιά και τι θα κάνουμε

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που θα πάρω έκκριση από το ΔΗΜΟΤΡΑΤΙΚΟ ΣΑΣ blog

ωλιαρος είπε...

οι χαρακτηρισμοί μου σας χαρακτηρίζουν και το υποστηρίζω επωνύμως εσείς?????????

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΛΙΑΡΟ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΓΝΩΡΙΖΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή γιατί ο Ραγκούσης καραδοκεί

Ανώνυμος είπε...

oliare gia thn katapathsh ti exeis na peis?

rosko είπε...

Φίλε μου ωλιαρε δεν εννοώ εσένα λάθος κατάλαβε ο χρήστης (μην τρίβεις τα χέρια σου )και επωνυμος ετσι

Δημοσίευση σχολίου