Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Το ημερολόγιο των Παπούα

Γεμίσαμε επιτροπές και επιχειρήσεις στο νεόκοπο δήμο μας, όπως μάθαμε, η αποζημίωση δεν είναι και μικρή.
Κτίριο για το δήμο βρήκαμε, όπως μας λέει και ο κ. Σφαλαγκάκος, δεν θέλουμε άλλα, άλλωστε το είχαμε κανονίσει πριν τις εκλογές, μην επιμένετε με ανακοινώσεις ότι νοικιάζετε και εσείς κτίρια.
Το βαρύ πυροβολικό της «μείζονος αντιπολίτευσης» που λέει και ο αρχηγός της «ελάσσονος αντιπολίτευσης» κ. Σφαλαγκάκος, καθημερινά σχεδόν, μαζεύεται σε γνωστή παραλιακή καφετέρια και κουτσομπολεύει αντί να κάνει αντιπολίτευση στο Δήμο, κάνουμε υπομονή μέχρι να αρχίσουμε να τους σκαγιόνουμε.
Κοίτα ρε παιδιά ευθιξία που έχουν όλοι, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την "καταπάτηση" ή για την πρόσληψη του ειδικού συμβούλου, που θα μας κοστίζει καμιά σαρανταριά χιλιάρικα το χρόνο και παρεξηγηθήκανε για την κλήρωση, ρε που πάμε;
Άσε που το φέρω βαρέως για τον Παπούα, μα τόσο ρατσιστής ο θείος; οι Παπούα δεν είναι άνθρωποι;

11 σχόλια:

rosko είπε...

Για πες ονόματα τις επιχειρήσεις και τις επιτροπές γιατί έχω βάλει ένα στοίχημα σήμερα όμως γιατί αύριο θα ξέρουμε

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΚΙΚΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ?ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΝΤΟΝ?????ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΟΥΔΕΣ¨'ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ερωτήματα προς ένα κακεντρεχή Μ…….
1.….Γεμίσαμε επιτροπές και επιχειρήσεις στο νεόκοπο δήμο μας, όπως μάθαμε, η αποζημίωση δεν είναι και μικρή……..
Πόσες επιτροπές έγιναν και πόσο κοστίζουν ????????
2.Κτίριο για το δήμο βρήκαμε, όπως μας λέει και ο κ. Σφαλαγκάκος, δεν θέλουμε άλλα, άλλωστε το είχαμε κανονίσει πριν τις εκλογές, μην επιμένετε με ανακοινώσεις ότι νοικιάζετε και εσείς κτίρια.
Ποιο κτίριο βρέθηκε πόσο και πότε νοικιάστηκε???
3.κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την "καταπάτηση" ή για την πρόσληψη του ειδικού συμβούλου, που θα μας κοστίζει καμιά σαρανταριά χιλιάρικα το χρόνο
Από πού βγαίνει ότι ο σύμβουλος αμείβεται με σαράντα χιλιάδες τον χρόνο?
Ποιος Δήμος δεν έχει συμβούλους?
Εκτός από κακεντρεχής και άσχετος.

Ανώνυμος είπε...

Για την καταπατηση του σπηλαιου εχεις να πεις κατι ?

ΠΑΝΑΓΩΤΗΣ ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ,

ΑΠEΦEΥΓA ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ Ή ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΛΠΙΖΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΩΣΤΟ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΠΑΥΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΚΛΑΒΑΤΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ – ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Ή/ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΑΣΑΦΕΙΑ, ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ Ή ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΟΥΝ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ.

ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΑΛΛΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ - ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ

antiparosnews είπε...

Αγαπητέ κ. Σφαλαγκάκο δεν έγραψα τίποτα που να σας θίγει, αυτά που έγραψα τα πήρα από το blog σας, δύο φορές αναφέρθηκα σε σας, η μία ήταν για το timing της συνεργασίας και αυτό το είπατε στον ΗΧΩ FM, ελπίζω να μην το αρνηθείτε, ήταν η τελευταία φράση σας στο ραδιόφωνο όταν ο κ. Αρκουλής σας ρώτησε αν είναι θέμα timing η συνεργασία σας με τον άλλο συνδυασμό και εσείς απαντήσατε και η δεύτερη φορά που έγραψα για σας είναι στην περίπτωση του νέου δημοτικού κτιρίου, στο blog σας γράφετε τα παρακάτω «Προσωπικά, η μεγαλύτερή μου ανησυχία, σε ένα σημείο, ήταν ότι η παράταξη της πλειοψηφίας είχε ήδη αποφασίσει ότι ο Δήμος θα ενοικίαζε χώρο για να στεγαστούν οι υπηρεσίες του νέου Δήμου, χωρίς να συμβουλευθεί πρώτα το Συμβούλιο αναφορικά με το θέμα. … Με ποια κριτήρια (και με ποιο δικαίωμα) είχε αποφασιστεί, εκ των προτέρων; Ο τρόπος με τον οποίο είχε παρουσιαστεί το θέμα του κτιρίου, εντός του Τεχνικού Προγράμματος, οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι είχε ήδη αποφασιστεί πως η ενοικίαση αποτελούσε οριστική απόφαση.» ή μήπως Αγαπητέ κ. Σφαλαγκάκο δεν τα έχετε γράψει εσείς;

Η Απάντησή μου στο θείο: Θείο Μ……. επειδή είμαι κακεντρεχής (μπράβο λέξη από πού την έκλεψες;) σου απαντάω μέχρι τώρα έχουν γίνει τρεις επιτροπές, αύριο θα γίνουν άλλες τόσες συν την καινούργια εταιρεία, αν υπολογίσουμε ότι η αποζημίωση των συμβούλων για κάθε συνεδρίαση επιτροπής είναι 40 ευρώ καθώς επίσης και η αποζημίωση για τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι κοντά στα 80 με 90 ευρώ καταλαβαίνεις που πάμε σε μια περίοδο οικονομικής ύφεσης. Ο σύμβουλος θα μας κοστίζει καμιά 20000 τα σίγουρα, βάλε και τα οδοιπορικά του, τα ασφαλιστικά του, (γιατί μην μου πεις ότι θα είναι ανασφάλιστος) τα δώρα του και τα λοιπά του, φτάνουμε ή δε φτάνουμε τα σαράντα χιλιάρικα; Επειδή δείχνεις να ξέρεις πολλά γύρω από το σύμβουλο για πέσμου πως τον διόρισε ο δήμαρχος και αν ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο; Ή να μας γράψεις την εφημερίδα που δημοσιεύθηκε ο διορισμός του. Αλλά ρε θείο δεν μου απαντάς στο κυριότερο τι γνώμη έχεις για την καταπάτηση; Συμφωνείς έτσι όπως έχει γίνει; Για το κτίριο απάντησα ή μη πεις ότι εσύ δεν ξέρεις πιο είναι το κτίριο; Μικρό χωριό είμαστε όλα μαθαίνονται έκαναν αγώνα οι άνθρωποι να το καθαρίσουν…

Προς ανώνυμο που γράφει για την καταπάτηση του σπηλαίου;;; το καταπατήσανε και αυτό; Στείλε μου τα χαρτιά να τα βγάλουμε.

Ανώνυμος είπε...

Κατά αρχή δεν είμαι ο Θειος είμαι ο ανιψιός του
Ας σου φωτίσω λίγο τα σκοτάδια της μ…μισαλοδοξιας και κακεντρέχειας σου
Δήμος με τόσες αρμοδιότητες χωρίς υπηρεσίες, επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου, ΝΠΔΔ, επιστημοσύνη και δουλεία δεν στήνεται ,βεβαία χρειάζονται πόροι (το μεγάλο πρόβλημα του Καλλικράτη) αλλά αυτό ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ τους ΔΗΜΟΥΣ OXI MONO TON ΔIKO ΜΑΣ
Πρόσληψη συμβούλου αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ,γνωστοποίηση σε εφημερίδα υπάρχει και ο νόμος λέει
Ειδικοί σύμβουλοι, ειδικοί συνεργάτες, επιστημονικοί συνεργάτες των Δήμων.
Σύμφωνα με το άρθρο 163 του ν. 3584/2007 «συνιστώνται στους Δήμους ισάριθμες με τους Αντιδημάρχους θέσεις Ειδικών Συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών.»
Επομένως για την πρόσληψη των ατόμων αυτών δεν απαιτείται να προβλέπονται οι θέσεις αυτές στους ΟΕΥ των δήμων, γιατί συνιστώνται απευθείας από το νόμο.
Οι προσλαμβανόμενοι στις θέσεις αυτές πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίων Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και η θητεία τους δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της δημοτικής περιόδου.
Στις θέσεις μπορούν να προσληφθούν ενδιαφερόμενοι εφόσον κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού και ειδική εμπειρία που προβλέπεται στο άρθρο 3 του ανωτέρω άρθρου ύστερα από δημόσια γνωστοποίηση δια του Τύπου, με απόφαση Δημάρχου ο οποίος προσλαμβάνει τα άτομα που είναι κατά την κρίση του κατάλληλα για τις θέσεις αυτές. Η Απόφαση αυτή δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Η πρόσληψη ολοκληρώνεται με την υπογραφή από τον προσλαμβανόμενο ειδικής συμβάσεως εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, από την οποία Η πλήρωση των θέσεων αυτών μπορεί να γίνει και με απόσπαση υπαλλήλων από θέσεις του δημόσιου τομέα. Για να γίνει αυτό, απαιτείται έκδοση υπουργικής απόφασης κατά τις διατάξεις του άρθρου 64 του ν. 1416/84.
Τονίζεται ότι στην περίπτωση αυτή ο αποσπασμένος θα απασχολείται με πλήρη καθήκοντα στις θέσεις αυτές χωρίς δυνατότητα παράλληλης άσκησης καθηκόντων με αυτά της υπηρεσίας του…..
Τώρα ότι δεις και δεν γίνει να το πεις αλλά όχι εκ των προτέρων
Οι αμοιβές ενός συμβούλου είναι
1. Καθορίζουμε τις αποδοχές, τα κατ’ αποκοπήν έξοδα κίνησης και την πάγια αποζημίωση χωρίς ωράριο εργασίας, των ειδικών συμβούλων, ειδικών συνεργατών και επιστημονικών συνεργατών των Δήμων, των Συνδέσμων Δήμων, Δήμων και Κοινοτήτων ή Κοινοτήτων ως εξής:
− Βασικός μισθός σε ποσοστό επί τοις εκατό του βασικού μισθού των υπαλλήλων ειδικών θέσεων Α΄ βαθμού του Δημοσίου όπως κάθε φορά αναπροσαρμόζεται, ως ακολούθως:
α) Για ΟΤΑ α΄ βαθμού με πληθυσμό μέχρι 20.000 κατοίκους:
Ειδικοί σύμβουλοι 60%
Επιστημονικοί συνεργάτες 55%
Ειδικοί συνεργάτες 50%
β) Για ΟΤΑ α΄ βαθμού με πληθυσμό από 20.000 μέχρι 100.000 κατοίκους:
Ειδικοί σύμβουλοι 65%
Επιστημονικοί συνεργάτες 60%
Ειδικοί συνεργάτες 55%
γ) Για ΟΤΑ α΄ βαθμού με πληθυσμό άνω των 100.000 κατοίκων:
Ειδικοί σύμβουλοι 70%
Επιστημονικοί συνεργάτες 65%
Ειδικοί συνεργάτες 60%
Πέραν των ανωτέρω στους εν λόγω ειδικούς συμβούλους ειδικούς συνεργάτες και επιστημονικούς συνεργάτες, καταβάλλονται:
− Επίδομα εορτών και αδείας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 του ν. 3205/2003 όπως ισχύει και η οικογενειακή παροχή με τις προϋποθέσεις του άρθρου 11 του ίδιου νόμου.
− Μηνιαία Κατ’ αποκοπή έξοδα κίνησης που ανέρχονται στο ποσό των τριακοσίων είκοσι πέντε ευρώ (325 ευρώ).
− Πάγια μηνιαία αποζημίωση χωρίς ωράριο εργασίας, που ανέρχεται στο ποσό των εκατόν πενήντα ευρώ (150 €

Που είναι λοιπόν οι σαράντα χιλιάδες κακεντρεχή
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ
Δεν έχει νοικιαστεί κανένα
Πρέπει να γίνει εκδήλωση ενδιαφέροντος και να περάσει από Δημοτικό Συμβούλιο
Καταπάτηση δεν υπάρχει αν δεν βγει δικαστική απόφαση
Έχεις ακούσει τίποτα για το τεκμήριο Αθωότητας ε! μ……..(δεν είναι μαμάκας)
Την επόμενη φορά θα σου ζητήσω αμοιβή για το φροντιστήριο
Αντιπολίτευση με στοιχεία κάνε όση θέλεις την μ ….αρρώστια σου μην μας μεταφέρεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ,

ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

1) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΓΡΑΦΕΤΕ:

«[…] η μία ήταν για το timing της συνεργασίας και αυτό το είπατε στον ΗΧΩ FM, ελπίζω να μην το αρνηθείτε, ήταν η τελευταία φράση σας στο ραδιόφωνο όταν ο κ. Αρκουλής σας ρώτησε αν είναι θέμα timing η συνεργασία σας με τον άλλο συνδυασμό και εσείς απαντήσατε […]»

ΑΠΑΝΤΩ: ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ Ο Κ. ΑΡΚΟΥΛΗΣ ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΘΕΜΑ TIMING.

ΕΓΩ ΔΗΛΩΣΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ: http://www.sendspace.com/file/uj2ink

ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΩΣΤΟΣΟ, ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΤΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

«Σήμερα μέσω του ραδιοφώνου ΗΧΩ FM μάθαμε ότι για να γίνει μια συναινετική συνεργασία, προκειμένου να γίνουν κάποια πράγματα στην Αντίπαρο, χρειάζεται και το σωστό timing... μήπως ο κ. Σφαλαγκάκος μπορεί να μας πει πότε θα έρθει εκείνη η ώρα;
Άντε ρε παιδιά, κάντε του καμιά πρόταση, ο ίδιος λείπει στο london και δεν μπορεί να την κάνει προς εσάς...»

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.


(ΤΕΛΟΣ Α' ΜΕΡΟΥΣ)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ είπε...

(Β' ΜΕΡΟΣ - ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

2) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΓΡΑΦΕΤΕ:

«[…] και η δεύτερη φορά που έγραψα για σας είναι στην περίπτωση του νέου δημοτικού κτιρίου, στο blog σας γράφετε τα παρακάτω

«Προσωπικά, η μεγαλύτερή μου ανησυχία, σε ένα σημείο, ήταν ότι η παράταξη της πλειοψηφίας είχε ήδη αποφασίσει ότι ο Δήμος θα ενοικίαζε χώρο για να στεγαστούν οι υπηρεσίες του νέου Δήμου, χωρίς να συμβουλευθεί πρώτα το Συμβούλιο αναφορικά με το θέμα. … Με ποια κριτήρια (και με ποιο δικαίωμα) είχε αποφασιστεί, εκ των προτέρων; Ο τρόπος με τον οποίο είχε παρουσιαστεί το θέμα του κτιρίου, εντός του Τεχνικού Προγράμματος, οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι είχε ήδη αποφασιστεί πως η ενοικίαση αποτελούσε οριστική απόφαση.»

ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΧΩΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ.

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ:

«Κτίριο για το δήμο βρήκαμε, όπως μας λέει και ο κ. Σφαλαγκάκος, δεν θέλουμε άλλα, άλλωστε το είχαμε κανονίσει πριν τις εκλογές, μην επιμένετε με ανακοινώσεις ότι νοικιάζετε και εσείς κτίρια.[…]»

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΓΩ ΕΓΡΑΦΑ ΑΛΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΤΕ;

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΓΡΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:

«Το βαρύ πυροβολικό της «μείζονος αντιπολίτευσης» που λέει και ο αρχηγός της «ελάσσονος αντιπολίτευσης» κ. Σφαλαγκάκος, καθημερινά σχεδόν, μαζεύεται σε γνωστή παραλιακή καφετέρια και κουτσομπολεύει αντί να κάνει αντιπολίτευση στο Δήμο, κάνουμε υπομονή μέχρι να αρχίσουμε να τους σκαγιόνουμε.»

ΣΑΣ ΕΡΩΤΩ: ΕΧΩ ΠΕΙ, Ή ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.

ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΤΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ή ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ.

ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΞΑΝΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ «ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ» ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΕΚ ΝΕΟΥ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟΣ

antiparosnews είπε...

Ανηψιέ του θείου ή μανετοφάγε ή Μ…….. της μισαλλοδοξίας και κακεντρέχειας ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Τι είναι αυτά που μου γράφεις; Πρόσληψη ειδικού συμβούλου δεν υπάρχει; Δηλαδή αυτός που βλέπουμε εμείς και αναφέρει στο blog του ο κ. Σφαλαγκάκος ποιος είναι; Μήπως είναι η Αρμπελιά της Μανέτας; Και τα έξοδα που πληρώθηκαν για αυτόν πως πληρώθηκαν;

Για το κτίριο θα γίνει εκδήλωση ενδιαφέροντος;;; όπως (Ζητείται κτίριο 500 τμ με πάρκινγκ 2 στρεμμάτων εντός του οικισμού κλπ;) εδώ γελάμε χαχαχαχα

Υπάρχει και τεκμήριο αθωότητας;;; τώρα το θυμήθηκες;;;; τόσο καιρό τι έκανες;;;;

Σε ευχαριστώ για το φροντιστήριο, Σκρουτζ, πέσμου που να στείλω τα χρήματα.


Για σένα κ. Σφαλαγκάκο:

Στην συνέντευξή σας στον ΗΧΩ στο τέλος σας ρωτά η κυρία Γεωργία:

Γεωργία: Εγώ αλλού κολάω κ. Σφαλαγκάκο είσαστε ανοιχτοί σε συνεργασία;

Απάντηση από σας: Βεβαίως

Γεωργία: Περιμένετε όμως από τους άλλους να σας κάνουν πρόταση να συνεργαστείτε…

Απάντηση: Αυτά θα τα δούμε στην πορεία σε κάποια θέματα μπορεί να μας κάνουν άλλοι σε κάποια θέματα μπορεί να κάνουμε εμείς είναι αναλόγως το θέμα και όταν προκύψει. Πρωτοβουλίες θα παίρνουμε πιστεύω ο καθένας μας όταν ταιριάσει η περίπτωση όταν έχει μια καλή ιδέα θα την προτείνει.

Αρκουλής: Είναι θέμα timing κατάλαβες.. είναι θέμα timing να το πω έτσι

Απάντηση : ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ TIMING ΑΚΡΙΒΩΣ.

(Δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι το λέτε μόνος σας, αν θέλετε ξανακούστε το ηχητικό και θα το μάθετε απέξω, εκτός και αν δεν αναγνωρίζεται τη φωνή σας)

Για το κτίριο: Δύο φορές γράφετε (είχε ήδη αποφασίσει…. – οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι είχε ήδη αποφασιστεί…) αμφισβητείται αυτά που γράφεται, πουθενά δεν πιθανολογείται συμπεραίνεται και το συμπέρασμα δεν είναι πιθανολόγημα.

Στα υπόλοιπα που αναφέρεται τώρα τι να γράψω («Κτίριο για το δήμο βρήκαμε, όπως μας λέει και ο κ. Σφαλαγκάκος,) μέχρι εδώ καλά; Τα άλλα είναι δικά μου.

Τώρα για την τρίτη παρατήρηση τι να πω πρέπει να ξεχωρίζετε και λίγο το χιούμορ μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς, άλλωστε στα κείμενά σας χρησιμοποιείται συνέχεια τις φράσεις «μείζονος αντιπολίτευσης» «ελάσσονος αντιπολίτευσης».
Αυτά βαρέθηκα να γράφω και αν έχεις και άλλες απορίες γράψε μου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε καταλαβαινει ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ η δεν θελεινα σε καταλαβει.Ισως δεν καταλαβαινει τα απλα Ελληνικα και θελει ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ

Δημοσίευση σχολίου