Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Θέλω και εγώ καρέκλα.

Νάμαι πάλι εδώ.
Τι φοβερές αποκαλύψεις είναι αυτές; Όλοι τα έχουν βάλει μαζί μου, γιατί γράφω λέει ψόματα (που λένε και τα κοπέλια) σκουπίσαμε βλέπεις, βάλαμε τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι και τελειώσαμε, μετά πήραμε τις καρέκλες μας και τις μοιράσαμε, ανάλογα ποιόν γουστάρουμε, την ποιο ωραία καρέκλα πήρε ο Παροσπριτς για τον Ιούδα του, σε καλή μεριά λοιπόν, ξέρεις αυτός που σου την έδωσε έχει πολύ χιούμορ, κάθε χρόνο κάνει διατριβή στους Καζαμίες. Ενημερώνει όλους τους μεταμανταλενιστές ότι μόνο αυτός έχει το δικαίωμα της κριτικής, (ε έχει και λίγο ο μουμπαρακοφάγος θείος λέω εγώ), γιατί το δικό του ραβδάκι τσούζει, εμάς μας συμβουλεύει φιλικά, αλλά δεν μας έδωσε καμιά καρέκλα και είμαι πολύ λυπημένος, ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΡΕΚΛΑ για όσα κακά έχω γράψει και για όσα κακά σχόλια μου έχουν γράψει, δεν την δικαιούμαι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;. Μόνο στο δικό του μπλοκ δεν γράφουν κακάκια σχόλια, ποτέ εκεί δεν έγραψαν για αυτούς που πλήρωναν προεκλογικά για να τους ψηφίσουν, ε το ραβδάκι, ας είναι και μαγικό, δεν το κατάλαβε το σχόλιον και το ανέβασε έτσι για να σπάσουμε πλάκα, τώρα όμως δεν γελάει με τα σχόλια που γράφουν εδώ, αυτά είναι κακακακακακάκια σχόλια, δεν άκουσε τίποτα για τις προμήθειες, για τον τρόπο που έγινε η ψηφοφορία για το λιμενικό ταμείο, μάλλον είχε βουλωμένα τα αυτιά του.
Έχει γράψει πολλά αυτές τις μέρες, τις καρέκλες τους τις έδωσαν από το δήμο λέει ξέρετε γιατί; γιατί τις είχαν καπαρώσει όποιος και να ήταν δήμαρχος, άλλωστε όπως ξέρουμε η εξημέρωση των ειδών στη γη γίνεται πάντα από τους επερχόμενους Αϊνστάιν, από τους ανιδιοτελείς πολίτες που προσφέρουν απλόχερα τον εθελοντισμό τους (και μπορεί κάποιοι να μεταλλαχθούν σε αμειβόμενους εργάτες) και όχι από αυτούς που κατοικούν μαζί μας, ανεξάρτητα αν ο δήμαρχος είπε ότι όλα έγιναν κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, η οποία όμως έγινε στα κρυφά κανείς δεν ήξερε τίποτα ούτε υπήρχε δημόσια πρόσκληση από το δήμο να δηλώσουν συμμετοχή όποιοι επιθυμούσαν να είναι στις επιτροπές.
Αυτό λέγεται διαφάνεια και ισότιμη συμπεριφορά απέναντι σε όλους τους πολίτες, χωρίς να παραγνωρίζουμε όμως το δικαίωμα του δημάρχου να επιλέγει αυτός τους συνεργάτες του.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΛΟΚ ΤΟΥ Ο ΜΑΓΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΜΑΡΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΓΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

Έχεις καρέκλα. Με τρυπούλα στη μέση για τα κακάκια σου. Ευτυχώς που ξερουμε ποιος είσαι και γελάμε μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα μεγάλε

antiparosnews είπε...

Ρε θείο ακόμα διαβάζεις;
δεύτερε ανώνυμε είχα μια τέτοια καρέκλα όταν ήμουν μικρός και κάθε βράδυ στις 8:59 ακριβώς ερχόταν ένας ανώνυμος και έπαιρνε τα κακάκια εσύ ήσουν ρε μπαγάσα γιαυτό με ξέρεις εεεεεε;

Ανώνυμος είπε...

Ποια θέση ρε παιδιά πήρε ο μάγος και τον κατηγορείτε; Ο σφαλαγκάκος; Αφού θα αναιρεθεί.

Magos Gsisspor είπε...

Το δικαίωμα της κριτικής το έχουμε όλοι. Ακόμη κι εσύ, αν κι αυτό που παρουσιάζεις εδώ δεν λέγεται κριτική αλλά ανθρωποφαγία. Υπάρχει σοβαρή επιχειρηματολογία στα σημεία που παρατίθενται εδώ;
Έχεις να πεις κάτι ως προς αυτά;

Μήπως η μπουρού δεν ξεμυτίζει από τη φωλιά της;

Μήπως αποφεύγεις να βάλεις σχόλια για να μην δούμε την IP σου;

Μήπως είσαι ένας αρουραίος που ξανάρθε από τα παλιά και θα φύγει πάλι νύχτα για να ανοίξει ένα άλλο μπλογκ αργότερα, λίγο πιο σκατούλικο, λίγο πιο αθλιο;

Μήπως δυο τρεις είναι αυτοί που γράφουν εδώ συνέχεια, γιατί διαφορετικά θα όρθωναν περισσότεροι τη φωνή τους δημόσια και δεν θα 'ταν κότες τρίλιρες;

Μήπως πάλι έχεις δίκιο και πρέπει να σε ακούσουμε; Τι προτείνεις αλήθεια; Τσο και Λο, πίσσα και πούπουλα, παλούκωμα;

Γιατί δεν καταγγέλεις όσα εγκυρότατα παρουσιάζεις προς προώθηση ενός δικαιότερου κλίματος στο νησί; Τι τα φυλάς εδώ μόνο και τα παίρνουν κάτι ανίδεοι αναγνώστες και τα κάνουν παντιέρα στα καφενεία και στο λιμάνι, ακόμα και στην αίθουσα Καλουδά και γίνονται ρεζίλι;

Είσαι απλώς άκυρος ή είσαι το άλτερ ego που όλοι οι κάφροι ονειρεύονται; Τι είσαι στην πραγματική σου ζωή; Έχεις ανθρώπους στ' αλήθεια να σε σέβονται και να μη σε βρίζουν πατώκορφα; Οικογένεια που να μην σ' έχει αποδιώξει; Παιδιά που να μην έχουν γίνει σαν κι εσένα; Τι έχει περισσότερο το σάλιο σου, κόλλα ή χολή;

Πριν καποια χρόνια, παρόμοιοί σου φόραγαν κουκούλα κι είχαν τεντωμένο το δείχτη. Τώρα ευτυχώς υπάρχει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Και θα έρθει κι αυτή να σε βρει κάποια στιγμή, επίσης με κάποιο δάχτυλο τεντωμενο.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινά … δεν έχετε με κάτι σοβαρό να ασχοληθείτε από το να ξεσηκώνετε τον αφελή(και παλαιοτέρα βολεμένο) κόσμο που σας πιστεύει, με εντυπώσεις που ούτε καν διασταυρώνετε να δείτε κατά πόσο ευσταθούν ???
Που ήταν όλες αυτές οι φωνές δικαίου , όταν γινόντουσαν τα παλαιοτέρα αίσχη ???
Αν θέλετε να είστε αντικειμενικότεροι θα πρέπει να τα λέτε όλα, από όλες τις πλευρές ή μήπως δεν είστε ?? - ρητορική ερώτηση…..

Ανώνυμος είπε...

Για το ΑΕΚ ΠΑΟ τιποτα?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙ ΜΠΛΟΚΕΡ?ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ?

antiparosnews είπε...

πολλά μου βάλατε απόψε άντε εγώ να απαντήσω, που να βρω τέτοιο θάρρος ή θράσος; έχω αρχίσει να φοβάμαι, άλλοι μου στέλνουν ηλεκτρικές καρέκλες, άλλοι αναπηρικές, άλλοι την καρέκλα του ηλεκτρονικού εγκλήματος, καλά γιατί άραγε δεν με επικηρύσσουν να βγάλουν και κανένα ευρώ;
Αχαχαχαχ τι πάθανε χθες οι γαύροι και τα βαζέλια, χαμός στο ίσωμα, όπως και εδώ μέσα με τις ρητορικές ερωτήσεις του θείου, ώστε έτσι θείε αφελείς οι αντιπαριώτες που μπαίνουν εδώ και δε μου λες που πρέπει να μπαίνουν να διαβάζουν έτσι ώστε να μην είναι αφελείς αλλά έξυπνοι όπως εσύ; και τι γράψαμε αδιασταύρωτο και είναι ψόμματα;
να απαντήσω στο μάγο ή να μην απαντήσω;
να απαντήσω στο μάγο ή να μην απαντήσω;
να απαντήσω στο μάγο ή να μην απαντήσω;
έλα μωρέ ποιος ασχολείται μαζί του δε διαβάζετε τι γράφει; ωραία ε απειλές βρισιές όλο το καλό λεξιλόγιο μαζεμένο σε ένα μήνυμα, τι για τρίλιρες κότες γράφει, τι για παλούκωμα (αμάν είπα παλούκωμα και θυμήθηκα την Ιερά Εξέταση δηλαδή μεσαίωνας) λες ρε να είμαστε στο μεσαίωνα; α έτσι δικαιολογείται και η αρχή των κάφρων εκεί θα με καταδόσεις μάγε μου (μάγε μου μα καλά στο μεσαίωνα τους μάγους δεν τους κυνηγούσαν;) μάλλον σε άλλο μεσαίωνα έχω πέσει, μπερδεύτηκα, κάτσε ξύνω την κεφάλα μου μήπως και κατεβάσει κάτι να μάθω σε ποιο μεσαίωνα είμαι ρε αδερφέ, είμαι άκυρος δεν κατεβάζει τίποτα το αναθεματισμένο, αμάν έκανα ένα λάθος δεν έχω βγάλει την κουκούλα μου και ξύνω λάθος φτου, ωχ χολή έσταξα, ανάθεμά το μη με ακουμπάτε για θα κολλήσετε. μια ρητορική ερώτηση στον κ. μάγο έτσι εκφράζεται η μαγική γλώσσα; αν είναι έτσι εγώ είμαι άγγελος κυρίου.

Ανώνυμος είπε...

και κουκούλα φοράς
και άθλιος είσαι
και άκυρος είσαι
αλλά προπαντός είσαι τρίλιρη κότα

antiparosnews είπε...

φτου σου γαμώτο έχασα τη φωτογραφία σου ξαναστείλτη να την βάλω

Ανώνυμος είπε...

roufiane parto alios giati tha breis

Ανώνυμος είπε...

O μαγος ως φαινεται αρχιζει να ξεβολευεται απ'το μαγικο του συννεφακι και το 'ριξε στις απειλες....

antiparosnews είπε...

ε ανώνυμε προς τα που να το πάρω για να το βρω; είσαι και εσύ ένας από τους καλοκάγαθους πολίτες;

Ανώνυμος είπε...

Για τους μισθους των αρχωντων μαθατε τι εγινε?ΟΧΙ?Ακουτε λοιπον.ΔΗΜΑΡΧΟΣ 2350 ΠΕΡΙΠΟΥ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 1300 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ.Πως σας φαινονται?

antiparosnews είπε...

1.Οι δήμαρχοι, οι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων λαμβάνουν αντιμισθία, η οποία καταβάλλεται από τον δήμο.

2. Η αντιμισθία των δημάρχων σε δήμους με πληθυσμό κάτω των είκοσι χιλιάδων (20.000) κατοίκων είναι ισόποση με το 60% των ανωτέρω αποδοχών του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου.

3. Οι αντιδήμαρχοι λαμβάνουν το 50% της αντιμισθίας που αναλογεί στον δήμαρχο, ενώ οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων λαμβάνουν το 40% αυτής.

Οι αποδοχές του γενικού γραμματέα υπουργείου, για το 2010, ανέρχονταν σε 5856,08 ευρώ, οπότε οι αντιμισθίες δημάρχου, προέδρου δημοτικού συμβουλίου και αντιδημάρχου διαμορφώνονται ως εξής:

Του δημάρχου θα είναι 3513,65 ευρώ.
Της αντιδημάρχου 1.756,82 ευρώ.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου 1405,46 ευρώ.

Οι αποδοχές των δημοτικών συμβούλων, καθώς και των προέδρων δημοτικών επιχειρήσεων και οργανισμών, ΝΠΔΔ είναι:

Οι δημοτικοί σύμβουλοι αποζημιώνονται με 93 ευρώ ανά συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Τα μέλη των επιτροπών οικονομικού αποζημιώνονται, ανά συνεδρίαση, με 46 ευρώ.

Τα μέλη των ΔΣ των ΝΠΔΔ έχουν αποζημίωση, όπως τα μέλη των προαναφερθεισών επιτροπών.

Ο πρόεδρος των ΝΠΔΔ, (με οικονομικό απολογισμό άνω των 300 χιλιάδων ευρώ) έχει μισθό μέχρι τον μισθό αντιδημάρχου, και ο αντιπρόεδρος το μισό του μισθού αυτού.

Τα ποσά που αναφέρονται πιο πάνω είναι ενδεικτικά γιατί για φέτος δεν γνωρίζουμε επακριβώς πόσες είναι οι αποδοχές του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ¨'''''ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ ΜΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ........ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ

rosko είπε...

τι διαλο η δομη εισαι?τοσο σε κοβει? μονο που ο νομος τουλαχιστων για τους συμβουνων ειναι γυρο στα 68 και κατι

Δημοσίευση σχολίου