Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Υπηρεσίες καλλικρατικού φαστ φουντ, όπως λέμε Goody's.


Στο δήμο σήμερα όλα γίνονται γρήγορα
  • Τι και αν πέρασαν σχεδόν δύο μήνες, η ιστοσελίδα του νεόκοπου δήμου μας παραμένει αμετακίνητη μεταξύ του 2003 και 2005. Τι και αν πριν 12 ημέρες μας ενημέρωσε ο σύμβουλος του δημάρχου ότι πήραν τα "κλειδιά" της ιστοσελίδας, αυτή παραμένει ακλόνητη.
  • Από τα μέσα Δεκέβρη όμως παράγγειλαν τα αγαλματάκια για την ορκωμοσία, ποσό μηδαμινό μόνο 1800 ευρουλάκια, ψίχουλα δηλαδή!!!
  • Στείλαμε πρώτοι στην περιφέρεια για έγκριση τον προϋπολογισμό αλλά μέχρι σήμερα αγνοείται η τύχη του, υπηρεσία καλλικρατικού φαστ φουντ όπως λέμε Goody's.
  • Άμεσα προσλάβαμε τέσσερις εθελοντές για την καθαριότητα. Κατά τον συνεντευξιαζόμενο δήμαρχο όμως οι εθελοντές είναι μόνο δύο, τώρα εσείς αν βλέπετε τέσσερις πρόκειται περί φαινομένου αντικατοπτρισμού.
  • Ο περιφερειακός δρόμος που κατασκευάστηκε σύμφωνα με τας προδιαγραφάς καταστράφηκε ολοσχερώς, επειδή όμως έχουν γνώση οι φύλακες ο δήμαρχος μας ενημέρωσε (τέλος Ιανουαρίου) ότι κρατάμε του εργολάβου 120000 ευρώπουλα και 30000 ευρώπουλα εγγύηση. Μπράβο δήμαρχε αναφωνούμε όλοι, θα τον ξαναφτιάξουμε που θα πάει, αμ δε, με το που άρχισε να κάνει αντιπολίτευση ο Σφαλαγκάκος τσούπ και μαθαίνουμε δια χειλέων μηχανικού του δήμου ότι ο εργοβλάβος ξοφλήθηκε και εμείς κρατάμε μόνο την εγγύηση που δεν είναι 30000 αλλά 13000 ευρώπουλα, ίσα ίσα παίρνουμε μερικά στραγάλια. Μπράβο δήμαρχε, αναφωνούμε πάλι, που δεν γνώριζες τίποτα για ένα τόσο σοβαρό θέμα που κατ' επανάληψη μας έχει απασχολήσει στο παρελθόν και όταν ήσουν αντιπολίτευση είχες ανέβει σαν γάτος στα κεραμίδια μαζί με το θείο και φώναζες.
  • Με νεύρο και πυγμή, όπως άλλωστε αρμόζει, ο δήμαρχος μας ενημέρωσε ότι για την καθαριότητα και τους υδραυλικούς είναι ικανός ακόμα και να παρανομήσει, κάτι σαν την παλιά ταινία "Αμάρτησα για το παιδί μου"
 ΥΓ: κ. Δήμαρχε θέλω και εγώ σχόλιο μόνο στους άλλους θα βάζεις;
ΥΓ: Δεν μπορούσα να μην γράψω για τον θείο τελευταία έχει γίνει εκτός συνόρων επαναστάτης.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπουρού για τον Τσιπουρά δεν εχεις γράψει τίποτα. Γιατί;

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ο θείος για νά αρχισει την παλιά του εργασια περιμένει και αυτός τον προυπολογισμό?
Γιατι ξερετε 'νηστικό αρκούδι δεν χορεύει΄.

antiparosnews είπε...

Ο τσιπουράς είναι αδερφός μου γιαυτό δεν γράφω τίποτα. Το θείο θέλω να έχω πάντα στην επικαιρότητα, είναι δάσκαλός μου.

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια μεχρι χτες λεγατε οτι γραφει παντα υπερ του Μαριανου,τωρα γραφει κατι θετικο για τον Σφαλακακο και παλι δεν αρεσει.Τι συμβαινει?θα ερθει η στιγμη που θα γραψει και κατι καλο για το δημαρχο.το ποτε τωρα αγνωστο.

Ανώνυμος είπε...

Τα δρομολογια να αλαξεις σου εχω πει.υπαρχει πινικας στο λιμανι

Ανώνυμος είπε...

Για το δήμαρχο θα γράψεις θετικά όταν βγει δήμαρχος ο αδερφός σου που λές κι εσύ. Για το Σφαλαγκάκο και να ήθελες δεν θα μπορούσες να γράψεις κάτι άλλο, όσο εμπαθής και να είσαι δεν μπορείς παρά να εκτίθεσαι όσο επιτίθεται αναίτια. Όσο για το Μαριάνο, και μόνο το ότι δεν βγαίνει να σε αποκηρύξει, αυτός που "έφερε" τον πολιτικό πολιτισμο στο νησί, λέει πολλά.

Το δρομολόγιο που θα φύγεις (γιατί θα φύγεις, νύχτα μάλιστα) μην ξεχάσεις να βάλεις.

antiparosnews είπε...

Ανώνυμε εσύ θέλω να με επικηρύξεις και δεν θέλω να με αποκηρύξει ο κ. Μαριάνος, (άκου να με αποκηρύξει χαχαχα βρε ποιός είμαι;;;) έτσι για να έχει και λίγο πλοκή το σενάριο της νυχτερινής μου φυγής.
Και μια ερώτηση: Πως θα με κάνεις να φύγω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θέλω να ξέρω γιατί φοβάμαι μερικά μεταφορικά μέσα, θέλω άνεση και ποιότητα. Άσε τι απειλές και αν δε σου αρέσουν αυτά που γράφω μην τα διαβάζεις κανείς δεν σε υποχρεώνει.

Ανώνυμος είπε...

Μπουρου,οπως βλεπεις,ενοχλείς τους φαύλους,
φοβιζεις τους ενόχους,εχεις πετύχει.

kalltzakis είπε...

Εχω την εντύοωση ότι υπερβάλλεις. πες ανοιχτά την γνώμη σου για τηνν κ. Μανλεττα.

antiparosnews είπε...

"kalltzakis" δεν υπερβάλλω, αλλά δεν πιστεύω ότι είσαι ο Kallitzakis

Ανώνυμος είπε...

Καλά πριν ακόμα γίνει δημαρχος χρέωσε με δωρακια την κοινότητα; τσιμουδιά μέχρι τώρα, κανείς δεν ήξερε τίποτα, οι σκανδαλοκυνηγοι γιατι χαθηκαν; τρία χρόνια μας ειχαν ζαλισει, μηπως τωρα ζαλιστηκαν και οι ιδιοι απο οσα διαβαζουν;

Ανώνυμος είπε...

εγινε χθες με επιτυχεια ο χορος του γυμνασιου να μαζεψουν χρημματα τα παιδια να πανε στην κυπρο με στεναχωρια ομως εμαθα οτι ο χορος δεν στηρηχτικε απο τους ψευτοκουλτουριαριδες του μενουμε αντιπαρος και ρωταω να μου απαντησουν πως θα ενσωματοθηται με τους αντιπαριοτες εαν και εσεις δεν συμμετεχεται σε τετοιες εκδηλωσεις που ειναι αυτα που λεγαται προεκλογικα οτι πιστευεται σε αλλα πραγματα οτι εχεται αλλα οραματα και αλλες αρχες ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΙΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΙ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΣΦΑΛΑΓΚΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΜΑΓΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚ..ΝΑΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Η φαγωμάρα βλέπω καλά κρατεί!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Magos Gsisspor είπε...

Επειδή αλλη δουλειά δεν έχουν κάποιοι,είτε λόγω κρίσης είτε λόγω σύνταξης ή και λόγω παραγκωνισμού τους, τώρα ανακάλυψαν και διχοτόμηση στο Μ.Α. Αναμένουμε την έγκριτη παρουσίαση του θρασύδειλου σχολιαστή. Όσο πιο βαθυστόχαστη τόσο πιο περιγέλαστη...

antiparosnews είπε...

Ανώνυμε που σου έσβησα τα σχόλια μάθε ότι οι εκλογές τελείωσαν μην ξαναλές τα ίδια πράγματα.
Αφού έστειλες το σχόλιό σου και στο φίλτατο blog του μάγου μην το στέλνεις και εδώ είσαι εκτός θέματος. Μάγε άλλο τίποτα δεν έχεις να κάνεις από το να γυρνάς από δω και από κει και να γράφεις ότι σου κατέβει εσύ δεν μας έγραψες ότι δεν θα ξανασχοληθείς μαζί μας, εμείς όπως είδες δεν ξανασχοληθήκαμε μαζί σου.

Magos Gsisspor είπε...

Δεν ξανασχολήθηκες λοιπόν με το μάγο. Μπράβο σου μικρή μπουρού, όσο μεγαλώνεις ωριμάζεις. Κάθε αρχή και δύσκολη.

Ασχολούνται οι σχολιαστές σου, όμως. Και μέχρι να μας πείσεις ότι δεν είναι κλώνοι της μπορούς οι ανώνυμοι σχολιαστές με τα "σ" αντί "ς", με τα "-ε" αντί "-αι" και τη λοιπη επιτηδευμένη και μη ανορθογραφία, τόσο θα πέφτει στο κενό και η απεγνωσμένη σου προσπάθεια να φανείς ο γενναιόδωρος δημοκράτης προστάτης της Διαφάνειας που αυτολανσάρεσαι.

Κάποιος πράγματι γυρνά -όπως λες- από δω κι απο κει κι αφήνει ανώνυμα κοπροσχόλια. Νόμιζα πως είσαι εσύ. Λες να είμαι εγώ; Ας γελασω μαζί με όσους ακούω να γελάνε μαζί σου. Δεν θα τους ακούσεις, ψιθυριστα ακούγεται το όνομά σου.

antiparosnews είπε...

Μάγε δεν ξέρεις τι γράφεις έχεις χάσει τη μπάλα, γιατί βρε να στείλω μήνυμα στον εαυτό μου, πας καλά; μήπως το κάνεις εσύ στο δικό σου και νομίζεις ότι όλοι κάνουν το ίδιο; Τα μηνύματα που έσβησα τα είχαν στείλει και σε σένα και δεν τα ανέβασες, έτσι μου έγραψαν, επειδή όμως αφορούσαν τις εκλογές που πέρασαν δεν τα ανέβασα, εσύ γιατί δεν τα ανέβασες;

Στο θείο που στέλνει άσχετα με το θέμα μηνύματα του ξαναλέω να τα κόψει γιατί πειράζουν στον εγκέφαλο και τα κύτταρα νεκρώνονται. Α το δεύτερο μήνυμα και το πρώτο που έστειλες θα τα στείλω στον παραλήπτη τους από εκεί και πέρα βγάλτα πέρα μόνος σου.

Ανώνυμος είπε...

πες μας το ονομα σου μικρη μπουρου?

antiparosnews είπε...

Μπουρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ

Δημοσίευση σχολίου