Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Το μνημόνιο, ο Μουμπάρακ και άλλα βατά θέματα.

Βρε βρε πως αλλάζουν οι άνθρωποι, σαν τον γαρμπή, εκεί που γίνεται χαμός ξαφνικά νάσου έρχεται η μπουνάτσα, όλα λειτουργούν άψογα, ο περιφερειακός δρόμος έγινε λεωφόρος, οι αποκλεισμένες παραλίες, που τόσος λόγος έγινε στις πλατείες, ξεχάστηκαν, (καλά εμένα γιατί δεν μου στείλανε την επιστολή -ανησυχία;) όπως επίσης και τα ακαλαίσθητα σπίτια των πλουσίων στις βουνοκορφές και στις πεδιάδες. Τώρα στους χαλασμένους δρόμους δεν βάζουμε χέρι, κάνουν τζιζζζ, τις απαγορευτικές πινακίδες προς τις παραλίες δεν τις βλέπουμε, (μερικοί έχουν δίκιο λόγω πρεσβυωπίας ή καταρράκτη, βλέπεις η ηλικία δεν τους ευνοεί, έτσι δεν είναι θείο) και εκείνο εκεί τον κατακαημένο πλακόστρωτο δρόμο με την νέα δημοτική αρχή τον απαγορεύσαμε εντελώς. 
Μας πήραν χαμπάρι και από απέναντι και μας υπερασπίζονται τα ζόμπι με τα στειλιάρια, ε βλέπεις η ξαδέρφη θέλει υποστήριξη.
Και εκεί που έλεγα ότι θα έχω κάποια υποστήριξη από το χύμα και ανορθόγραφο blog, να και μου την πέσανε από εκεί, ο δήμαρχος λέει ότι με έχει στη μπούκα, σιγά ρε έχει πιάσει ποτέ του όπλο ε;;; δεν νομίζω, όσο για τους κωδικούς μου τους έχω καλά φυλαμένους πάντως σας ευχαριστώ πολύ για τις απειλές που στέλνουν μερικοί από δω και από κει, μου χρειάζονται γιατί έχω αρχίσει και τρέμω μπρρρρ.
Διάβαζα που λέτε χθες ένα κείμενο για το δημοτικό συμβούλιο και λέω ρε μπράβο δήμαρχε μετά την αλλαγή της ιστοσελίδας του δήμου έφτιαξες και blog; μπράβοοοο αλλά την πάτησα δεν ήταν του δημάρχου ήταν του συνδυασμού "θα έρθουμε να μείνουμε Αντίπαρο" γραμμένο από τον master.
Στο καινούργιο δημοτικό συμβούλιο θα μπει πάλι το θέμα του λιμενικού Ταμείου γιατί ρε παιδιά τι λάθος κάνατε;;;;; ο μάγος παρήγγειλε να πάει στην περιφέρεια η απόφαση ήταν σωστή το είπε και ο Λούης;
Αυτά για σήμερα τα άλλα προσεχώς..............................και μην στέλνετε απειλητικά μηνύματα τα κατάλαβα.
Ζητώ συγγνώμη από τον Αριστοφάνη για τον τίτλο που του έκλεψα

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Min masas, synexise na tous tin les.

Ανώνυμος είπε...

gia pio akalestito spiti milas kipia mpourou stin pediada ? ena einai ston agio georgio kai ayto einai toy ....

Ανώνυμος είπε...

μαυρα ματια καναμε να σε δουμε αγαπημενημας μπουρου τι σου ειναι ο κοσμος και ειπανε τα κακα τα στοματα οτι εισουνα βολτα στης μπαχαμες εδω γινεται της ποπης λαθος αποφασεις στα συμβουλια τον τσακωνα κανει ηρωα ο μ@&0ς ο προιπολογισμος του δημου δεν περασε απο την περιφερεια και παει λεγοντας κατα ταλλα παμε καλα κατα τον δημαρχο μεχρι τουαλετες με κερματα θα εχουμε το καλοκαιρι μονο που υπαρχει κριση οικονομικη και που θα βρουμε κερματα . ο σφαλαγκος οπως θα ξερεις μετα απο τηλεφωνιμα του μ@&0υ να ερθει να αναλαβει τα νεα του καθηκοντα εφθασε, αλλα λασπη η δουλεια, μας ηρθε ακυρο το συμβουλειο απο την περειφερια και τωρα τι κανομε ? ακουσα ομως οτι ο μ@&0ς θα τον βαλει προεδρο της οικολογικης ομαδος που θα κανουν παλι.

antiparosnews είπε...

βρε με τι ασχολούνται μερικοί στο ιντερνετ τόσο ανάγκη τις έχουν αυτές τις φωτογραφίες; δέστε το πρώτο μήνυμα και θα καταλάβετε τι λεω. αυτός μου έχει ξαναστείλει κόψτο βρε τώρα που είναι νωρίς γιατί άμα σου γίνει κουσούρι άστα να πάνε.

Πω πω τι είδανε τα όμορφα μου μάτια ανέβασε και ο καλός μάγος, που μου γράφει αυτά τα ωραία κείμενα, το κλείσιμο της παραλίας, με τη διαφορά ότι γράφει καλά λόγια για το φίλο, ξέρει τα πάντα, μετά τη συνεργασία ο δήμαρχος του τα λέει όλα, ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τσάκωνα, μόνο που δεν μας σε ποιόν είπε ο Τσάκωνας ότι θα στείλει τον δικηγόρο του, αυτό παραμένει μυστήριο.

μαγος είπε...

Ελα την Παρασκευη να σου πω πολλα περισσοτερα απ'όσα λες. Κρατα και την κουκουλα σου μην τυχον και δε σε καταλαβουμε.

Σου γραψα καποια στιγμη να σοβαρευτεις, αλλα αντιθετα μάλλον δεν το εχεις σκοπό.

Συνέχισε, τουλάχιστον γελάμε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

επαναστατρια μπουρου,αργησες να φανεις,μη το
ξανακανεις,μας λειπεις.

antiparosnews είπε...

Μάγε άμα έρθω θα με κάνεις ντα ντά, να την κρατώ στα χέρια την κουκούλα ή να την φοράω δε θέλω να μπερδευτούμε.
Η σοβαρότητα από που φαίνεται; μήπως από το γράψιμο;
Όποιος γελάει τελευταίος γελάει καλλίτερα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα μυαλά σαν το δικό σου να χαραμιζονται στην ανωνυμία μιας μπουρούς. Άσε την κουκούλα, κράτα τη για το σπίτι, γιατί μάλλον κι εκεί ανεπιθύμητος είσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ANTIPAROS NEWS ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΒΟΥΛΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μας λες ποιος εισαι? Συμφωνω σε πολλα απο αυτα που λες. Απλα δεν σας καταλαβαινω εσας με τα blogs . Ντρεπεστε να πειτε ποιοι ειστε? Γιατι? Υπαρχει λογος?

Ανώνυμος είπε...

KI EKEI NA MINEIS KARNAVALE

antiparosnews είπε...

Είδα τα σχόλια στον Αντιπάριο μιλάμε για επίπεδο πανεπιστημιακό ο μάγος και κάποιοι άλλοι επιδίδονται σε κανιβαλισμό, θα πέσει πολύ γέλιο απ' ότι έμαθα.
Έχουν στείλει και εδώ πολλά μηνύματα αλλά δεν τα βγάζουμε γιατί δεν είμαστε κάφροι σαν αυτούς

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ χωρίς παρεξήγηση αν δεν βγεις δημόσια να πεις όλα αυτά τα σημαντικά, κανείς δεν θα σε υπολογίσει.
Καλή συνέχεια και όχι στην πόλωση

Ανώνυμος είπε...

Τι ξεκατινιάσματα είναι αυτά ρε παιδιά?Δεν ντρεπόμαστε λίγο!Μπουρούδες, μαγοι, κουρούνες και λοιποί, κριτές των πάντων όλοι σας έχετε δίκιο, τα ξέρετε όλα, λάθη δεν κάνετε και γενικά είστε τέλοιοι.

Δημοσίευση σχολίου