Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ποιός είναι ο θείος;

Από καιρό λαμβάνουμε διάφορα μηνύματα άλλα επώνυμα και άλλα ανώνυμα, πολλά από αυτά συνήθως καταγγέλλουν διάφορα, άλλα πάλι βρίζουν ή ενοχοποιούν κάποιους άλλους, τακτική μας ήταν να μην βγάζουμε σε κοινή θέα κανένα από αυτά τα μηνύματα και ας μας λένε μερικοί τρωκτικά ή ζώα (τοπική πανίδα). Μέσα λοιπόν σε αυτούς τους "σχολιαστές" υπήρχε και ένας που καθημερινά σχεδόν έστελνε μηνύματα που αφορούν συμπολίτη μας, απ' ότι έχουμε καταλάβει, πιστεύοντας ότι αυτός είναι ο διαχειριστής του μπλογκ, στην αρχή θεωρήσαμε ότι αυτός ο τύπος είναι κάποιος που ήθελε να κάνει το κομμάτι του, για να τον ξεχωρίζουμε του δώσαμε το όνομα "θείος", πριν από ένα μήνα περίπου τον προειδοποιήσαμε ότι θα ενημερώσουμε τον συμπολίτη μας για αυτά που γράφει εναντίον του και για αυτό το λόγο σταμάτησε να γράφει, και εμείς δεν στείλαμε τίποτα σε κανένα, αυτό όμως δεν τον σταμάτησε να λέει σε διαφόρους για το πόσο ελεεινοί είμαστε.
Δεν μας πείραξε και τόσο γιατί ακούστηκε από στόμα ανθρώπου που γνωρίζει από ελεεινότητα γιαυτό και δεν μας παραξένεψε η στάση του, παρόλα αυτά πριν λίγες ημέρες άρχισε πάλι να στέλνει τέτοια μηνύματα, είχαμε από καιρό εντοπίσει την ηλεκτρονική διεύθυνση που τα έστελνε και απλά περιμέναμε πότε θα ξανακάνει το ίδιο λάθος.
Την περασμένη βδομάδα ο συνδυασμός Ενωτική κίνηση προόδου σε σχόλιο του αναφέρει ότι αυτός που στέλνει ειρωνικά σχόλια είναι ο διαχειριστής του μπλοκ Αντιπάριος αντί ο ίδιος να σταματήσει την προσφιλή του μέθοδο μας έστειλε και σε μας το παρακάτω μήνυμα. Έχει χάσει πια το μέτρο γι'αυτό δεν τον ενδιέφερε αν θα εντοπισθεί παρόλο που κατηγορούσε άλλους ότι βάζει πάντα το όνομά του, όχι όμως πάντα αλλά όπου ο ίδιος ήθελε.
Δείτε το μήνυμα συγκρατήστε την ημέρα και την ώρα που το έστειλε (πατήστε επάνω να μεγαλώσει)

Δείτε τώρα στην παρακάτω φωτογραφία ποιος είχε μπει στο μπλογκ μας την ίδια ημέρα και ώρα (συγκρατήστε τον αριθμό που φαίνεται με έγχρωμα γράμματα και ξεκινάει από ref (πατήστε επάνω να μεγαλώσει)

Ποιός είναι λοιπόν αυτός που έχει μπλογκ με τον ίδιο αριθμό; Δείτε την επόμενη φωτογραφία και θα καταλάβετε, εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε. (πατήστε επάνω να μεγαλώσει)


 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου