Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Αχός βαρύς ακούγεται...

Μπορεί η εθνική μας γιορτή να πέρασε αλλά...
Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν…..
Ένας πανικός παντού!!
Δελτία Τύπου, μακροσκελή σχόλια στα blogs, τηλεοράσεις, ένας χαμός!!
Τι συμβαίνει ρε παιδιά??.  Τι έγινε?? Γιατί αυτή η φασαρία??

Δεν κάλεσαν τον αρχηγό στην Οικονομική Επιτροπή…………!!!
Και λοιπόν??
Ο κ. αρχηγός δεν είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, γιατί ένας μοχθηρός τύπος, δεν του παραχώρησε μια θέση. Γιατί λοιπόν όλη αυτή η φασαρία??

Ναι, αλλά ο αρχηγός δεν είναι ο οποιοσδήποτε!!!  Αντιπροσωπεύει το 13% ή 114 ψήφους (καλά και οι άλλοι τι αντιπροσωπεύουν;) και ο κ. Καλλικράτης έπρεπε να του δώσει και θέση μέσα στην Οικονομική Επιτροπή. Και όχι να επαφίεται τώρα στην καλή θέληση του κ. Δημάρχου για να παρευρεθεί στην συνεδρίαση.
Και αν μεν ο κ. Δήμαρχος ξυπνήσει καλά…. έχει καλώς.  Αν δεν ξυπνήσει καλά… τι γίνεται??
Θα μείνουμε χωρίς αρχηγό στην Επιτροπή??
Θα μου πει τώρα κάποιος: Και τι έχουμε να χάσουμε??  Αφού την απόφαση που υπέγραψε για τα βοσκοτόπια (όπως λέμε βόδι shop) καθώς και την ακύρωση της απόφασης, που επίσης υπέγραψε… δεν τα θυμάται καν. Και αυτός και οι περί αυτόν, τα «ρίχνουν» σε κάποιους άλλους, επομένως …μικρό το κακό.

Ναι….. αλλά….. αντιπροσωπεύει το 13%!!! Και είναι και αρχηγός Παράταξης!!!
Πως τολμά ο κ. Δήμαρχος να τον αγνοεί με αυτό τον τρόπο!!

Βαθαίνει το δημοκρατικό έλλειμμα!!!
Δήμαρχε …κάνε κάτι… Θα πάμε άπατα χωρίς τον αρχηγό… και τι θα κάνουμε και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη.

ΥΓ.. Ρε θείο τι σου κάνανε εκεί στην Ενωτική, εσύ ρε μπαγασάκο έμπαινες και έγραφες αυτά τα καλούδια, μα εσύ δεν έγραψες εδώ (οι χαρακτηρισμοί μου σας χαρακτηρίζουν και το υποστηρίζω επωνύμως εσείς?????????) ότι γράφεις πάντα με ονοματεπώνυμο και μόνο εμείς τα ζωύφια κρυβόμαστε; Α ρε θείο τι σουμελε να πάθεις, εσύ, ο αξιόπιστος, κάνεις τέτοια; ντροπή, αυτά μόνο εμείς τα κάνουμε, έτσι δεν είναι κ. έγκριτε με τα πολλά ρολόγια; (γιατί τα έβγαλες πλάκα είχαν) α να σου πω και κάτι, προτιμότερο να συντάσσεσαι με την αυθεντική μπουρού, παρά με τις γιαλαντζί μπουρούδες γιατί όπως λέει και η παροιμία τους εχθρούς μου τους ξέρω τους φίλους μου δεν ξέρω, αν και εμείς δεν είμαστε εχθροί σου, είμαστε περισσότερο φίλοι από τους φίλους σου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

βαθαινει το δημοκρατικο ελλειμα!!!ρε πατε καλα εσεις των 13% ?????????ειναι πολυ σοβαρο αυτο που γραφεται κριμα ρε μενουμε ελλαδα εεεεε!!! σορυ μενουμε αντιπαρο.

Ανώνυμος είπε...

bre kalos thn ti mpoyroy!!!!poy eisoyna xaritomenh moy?????se enoxlei o ueios kai ton exeis synexeia sto stomataki soy????den einai ikana uylika na ta bazoyn mazi toy opvs esy mpoyroy moy.akoyme poy soy lev!!

Ανώνυμος είπε...

Α.(Που λέει και ο θείος) Για να καταλάβω αυτοί είχαν ψηφίσει ύπερ για τα βόδια; Και γιατί τότε ο μάγος είχε αφηνιάσει; Δεν εμπιστεύεται τις αποφάσεις του αρχηγού του;
Β. Ο κ.Σφαλακάκος είχε να καταθέσει προτάσεις στην Επιτροπή, και στενοχωρήθηκε που δεν τον κάλεσαν; Γιατί εγώ σε όλο αυτό το συρφετό που διαβάζω, προτάσεις δεν είδα. Μήπως ο ίδιος και ο μάγος ευθύνονται για τον "αποκλεισμό" τους;
και Γ. Ας μου θυμίσει κάποιος τα ποσοστά των άλλων, γιατί μόνο το 13% ακούω ξανά και ξανά και ξανά......

Δημοσίευση σχολίου